Informatie en voorlopige inschrijving DBS teams

MSV De Betrokken Spartaan

Adres complex

Nieuw Vreelust
Spaanseweg 1
Rotterdam

Teams seizoen 2022-2023

O9-2

O10-2

O11-2

O13-3

O16-1

O17-1

Trainingsdagen (ovb)

O9 t/m O13      dinsdag en vrijdag

O16 en O17      dinsdag, donderdag en vrijdag

Lidmaatschap en contributie

De contributie bedraagt € 280,00 per seizoen.
Het seizoen start op 1 augustus 2022 en loopt t/m 31 mei 2023.

Het is mogelijk de contributie in 2 termijnen te betalen:

* 1e termijn van € 150,00 bij inschrijving

* restant uiterlijk 31 januari 2023

JeugdSportFonds

Indien de betaling van de contributie volledig door JSF zal plaatsvinden dient een bewijs van goedkeuring van de aanvraag te worden gemaild naar de administratie van Betrokken Spartaan.

Intrekking overschrijving

Als er overschrijving naar Betrokken Spartaan is aangevraagd en deze wordt later ingetrokken, brengen wij bij intrekking voor 1 september 2022 50% van de contributie (50% van € 280,00) in rekening,  na 1 september 2022 is de volledige contributie verschuldigd.

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen lidmaatschap dient ten aller tijde schriftelijk te gebeuren door de ouder cq verzorger door een mail te sturen naar de administratie.
Er is geen restitutie van contributie mogelijk.
Mondelinge en/of opzegging via de app zijn niet geldig.

Kledingpakket

De prijs van het (verplichte) Sparta kledingpakket bedraagt € 165,00 - € 230,00.
Dit is afhankelijk van huidige leden of de jas/regenjas nog te gebruiken is.
Pasfomulier uitsluitend na overleggen betaalbewijs  of bewijs goedkeuring aanvraag JSF

Clubafspraken

Klik hier voor de afspraken zoals die gelden voor elke lid van onze vereniging.
Lees deze dus extra kritisch door om misverstanden te voorkomen.

Teampot

Ieder speler spaart t.b.v. de teampot € 10,00 per maand voor inschrijfgeld toernooien, teamuitjes, eten/drinken bij toernooien etc.
Deze bijdrage is in zoverre verplicht dat wie niet deelneemt niet voor toernooien en uitjes wordt uitgenodigd.

Clupapp

De naam van de clupapp is "Voetbalassist" en de verenigingsnaam is ""Betrokken Spartaan"
Hier is alle informatie m.b.t. programma, trainingstijden,  toernooien, de jaarplanning rtc te vinden.
Kijk onder kopje DBS teams voor alle informatie.

Teamapp

Ieder team heeft een eigen app die beheert wordt door de contactouder.
Informatie tussen trainer en ouders wordt hier geplaatst.
Denk hierbij aan afmeldingen speler voor trainingen en/of wedstrijden, uitnodigingen wedstrijden, nieuws, afgelastingen, wijzigingen.

Clinic Kabouters
Spelers van geboortejaren 2018, 2017 en 2016 kunnen zich uitsluitend opgeven voor de clinic "Kabouters" en nog niet voor een wedstrijdteam.
De Kabouters trainen 20x per seizoen op zondag in de zaal.
Klik hier voor meer informatie over of om in te schrijven voor de clinic "Kabouters"

Contact administratie

Klik hier voor contactgegevens

Aanmelden proeftraining