Kledingpakket

Voor iedere speler die uitkomt voor een Betrokken Spartaan team is, aangezien wij de lijn van Sparta Rotterdam dienen te volgen, elk seizoen het aanschaffen van een nieuw Sparta kledingpakket verplicht.
De prijs van het Sparta pakket bedroeg afgelopen seizoen € 300,00 en dit pakket is uitsluitend verkrijgbaar in de fanshop van Sparta Rotterdam.

Passen

Passen en bestellen van het kledingpakket kan uitsluitend met het speciale pasformulier welke zal worden opgestuurd/uitgereikt na  voldoen van de (aan)betaling .
Passen is niet verplicht maar indien de maat niet klopt  bij uitlevering van het pakket dienen de foutieve onderdelen zelf opnieuw (tegen winkelprijs) te worden aangeschaft.
Buiten de vastgestelde pasdagen kan er niet worden gepast.

Let op: het pasformulier (uitsluitemd geldig met origineel stempel) vertegenwoordigd ,door de hoge korting die ermee verkregen wordt, een financiele waarde en misbruik (o.a. uitprinten voor derden die nog niet hebben betaald) zal worden doorgegeven aan Sparta Rotterdam.
Dit kan consequenties hebben voor het lidmaatschap van De Betrokken Spartaan.

Inleveren formulier en ophalen kleding

Na het passen dient het (door een ouder) ondertekende pasformulier zo spoedig mogelijk maar uiterlijk zondag 01 augustus 2021 ingeleverd te worden bij de fanshop van Sparta Rotterdam.
Deze is geopend voor de betaling en inleveren van het pasformulier van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 uur - 16.00 uur (met uitzondering van wedstrijddagen).
De kleding wordt niet gelijk meegegeven en door de contactouder zal worden gecommuniceerd wanneer deze opgehaald kan worden.
Voor het bedrukken zal begin augustus informatie volgen via onze partner Solid Sports.

Let op: na zondag 01 augustus 2021 is het speciale pasformulier (vertegenwoordigd een hoge korting) niet meer geldig en dienen alle onderdelen van het kledingpakket los te worden aangeschaft tegen de geldende winkelprijs.

Sparta kledingpakket selectielid

* trainingstenue (korte broek,  shirt en sokken)

* presentatiepak

* presentatieshirt

* trainingspak

* winterjas

* regenjas

* voetbaltas of rugzak

* officieel wedstrijdtenue Sparta Rotterdam met rugnummer

Schoenen en onderkleding

Voetbalschoenen zijn t/m de O13 uitsluitend toegestaan in de hoofdkleuren rood, wit of zwart.
Onderkleding (thermoshirts, hempjes) dienen (voor alle teams) volledig zwart van kleur te zijn.

Verantwoordelijkheid

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de uitgifte, keuze en/of financiele afhandeling m.b.t. het Sparta kledingpakket.
Het tijdens de pasdagen invullen van een verkeerde maat is verantwoording van de ouder.
De eventuele juiste maat dient in dat geval zelf tegen winkelprijs te worden aangeschaft.
Neem hiervoor rechtstreeks contact op met het secretariaat van Betrokken Spartaan en/of de fanshop van Sparta Rotterdam.

Bedrukking intialen

De (verplichte) bedrukking van initialen op alle onderdelen van het pakket zal uitgevoerd worden door onze partner Solid Sports tegen een kostprijs van € 20,00.

Hier ontvangen de spelers van de onderbouw (O9 t/m O11) ook hun warming-up bal.