Uitnodigingen DBS teams

UITNODIGINGEN

Onderstaande uitnodigingen zijn pas definitief na 19.00 uur op de laatste trainingsdag van betreffende week.

Wangedrag

Klik hier voor de consequenties bij wangedrag of alcohol gebruik.

Afgelastingen:

Kijk zelf tijdig op de Clubapp of op de site bij afgelastingen of de wedstrijd/toernooi doorgaat.

Afspraken niet nakomen:

Spullen vergeten, niet tijdige te-laat melding of de verkeerde (kleur) schoenen/kleding (O9 t/m O12) is niet spelen.

Thermokleding:

Bij wedstrijden met een lage (gevoel)stemperatuur: thermokleding (broek en trui) en handschoenen en uitsluitend in de kleur zwart meenemen.
Trainer bepaald of aan gaat en het is dan voor iedereen toegestaan of voor niemand.

Lunchpakket bij toernooi:

Bij toernooien dienen spelers in principe zelf een (gezond) lunchpakket mee te nemen.
Ouders mogen dit ook gezamenlijk vanuit de teampot zelf regelen.

Afmeldingen:

Afmeldingen zonder reden of dubieus zijn ongeldig en hebben consequenties

WEDSTRIJD - EN TOERNOOIREGLEMENT

Niet aankomen in slippers

Bij mooi weer mag korte trainingsbroek als presentatiebroek aangetrokken worden.

Spelers gaan niet vooraf voetballen op verzamellocatie, veld of plein.

Spelers mogen tussendoor niet naar de ouders toe.

Ouders hebben geen toegang tot de kleedkamer of de teamtent.
Wij verzoeken deze op afstand te blijven.

Indien een ouder iets wilt kopen dient dit voor alle spelers te gebeuren.
Geen prik, energiedrank, vet eten of snoep/chips.

Alle spelers vertrekken tegelijk van de toernooilocatie

Ouders gedragen zich langs de lijn en coachen niet

Aanmoedigen op een nette wijze is toegestaan.

Klik hier voor overige richtlijnen zoals die gelden bij zowel DBS of SSA wedstrijden en/of toernooien.

ZONDAG 26 MEI 2024

HAGELAND CUP

DBS O9-2, O10-2, O11-3, O13-3 en O14-2

uitgenodigd:

alle spelers

diversen:

nvt

Klik hier voor de Hageland Cup pagina

.

SPELREGELS:

deelname toernooien en wedstrijden is indien de speler is uitgenodigd verplicht.
Niet op komen dagen heeft consequenties voor verlenging van het lidmaatschap einde van seizoen

staat uw kind (volgens u) ten oprechte niet op de lijst, meld dit dan direct bij de contactouder

spelers die dinsdag niet getraind hebben en netjes en tijdig afgemeld hebben worden wel uitgenodigd maar starten gehele 1e kwart (O9 t/m O11) of hele 1e helft (O13 en O14) als wissel.

spelers die alle trainingen of de laatste training voor een wedstrijd hebben gemist worden niet uitgenodigd

een speler die dinsdag of vrijdag zonder geldige afmelding wegblijft wordt niet

na de laatste trainingsdag van de week zijn hier de definitieve uitnodigingen te vinden.

onderbouw teams verzamelen wedstrijdag minimaal 45 minuten van te voren en middenbouwteams minimaal 60 minuten voor tijd verzamelen

Bij uitwedstrijden verzamelen bij de ingang van complex en niet alvast naar binnen gaan

af- en te laat meldingen vooraf en uitsluitend naar de contactouder (dus niet prive naar de trainer of via andere ouder)

bij toernooien bij en spelers bij de staf tussen de wedstrijden door