Kabouters

Wat houdt de clinic Kabouters in?

De clinic Kabouters is onze interne opleidingsvorm waarin de jongste spelers spelenderwijs kennis maken met voetbal.
Deze clinic is bestemd voor jongens en meisjes uit geboortejaren 2017 t/m 2014.
De clinic Kabouters bestaan uit 20 trainingen in de zaal van 9.00 uur - 9.45 uur.
Om pedagogische redenen mogen ouders tijdens de training niet zichtbaar aanwezig.

Waarom een clinic  Kabouters?

Kleuters en peuters hebben over het algemeen heel weinig voetbalervaring.
Spelers krijgen door deze opzet (trainingen en wedstrijdjes op een speelse manier) te maken met alle basiselementen van het voetbalspel: akties maken, passen, aannemen, dribbelen, samen verdedigen, samen aanvallen, scoren, etc.
Met andere woorden: zij komen in aanraking met alle basisvaardigheden op het niveau dat bij de spelertjes past.

Trainingen zondag in de zaal

Gymzaal Spaanseweg, Spaanseweg 32, Rotterdam-West

zondag 9.00 uur - 9.45 uur

verzamelen uiterlijk 15 minuten van te voren

Toernooien en wedstrijdjes

Wij trachten per clinic onze oudere Kabouters voor minimaal 1 toernooi en diverss oefenwedstrijdtes aan te melden.
Deelname is op uitnodiging (afhankelijk van opkomstpercentage en niveau)
Deelname aan een toernooi geldt voor 2 trainingen  en aan een wedstrijd voor 1 training..

Kledingpakket

Het speciale Sparta kledingpakket voor de Kabouters (tenue, regenjack, sokken en trainingspak) is verplicht voor alle leden.
Dit pakket is met korting aan te schaffen in de fanshop van Sparta Rotterdam onder overlegging van bewijs definitief lidmaatschap (=betaalbewijs) .
De prijs van het speciale kledingpakket bedraagt € 125,00.
Let op: zonder overlegging van het betaalbewijs (een van bewijs inschrijving is niet  geldig want dan is de inschrijving nog niet definitief) betaald u de shopprijs.
De spelers moeten in de zaal zaalschoenen aan.

Bijdrage

€ 280,00 per seizoen (dit is inclusief € 15,00 inschrijfgeld) inclusief:

* limonade en een stuk fruit na elke training.

* minimaal 1 wedstrijdbezoek Sparta Rotterdam

* Sinterklaasfeest

*Diverse overige activiteiten

Per vervallen training op moment van inschrijving wordt automatisch  € 10,00 verrekend.
Aanmelddatum is basis voor berekening.

deelbetaling

Deelbetaling is uitsluitend mogelijk bij inschrijving voor 1 oktober 2022.
De aanbetaling bedraagt in dat geval € 150,00 en het restant dient uiterlijk 1 febuari 2023 te zijn voldaan.

proeftraining of losse training

De kosten voor een proeftraining en/of losse trainingen bedragen € 20,00 per keer
Indien binnen 5 werkdagen na de proeftraining definitief wordt ingeschreven zal dit bedrag worden verrekend met de actuele hoogte van de seizoensbijdrage.
De € 20,00 dient contant voor aanvang van de proeftraining te worden voldaan bij de trainer.

JeugdSportFonds

Heeft u recht op JeugdSportFonds dan geeft u dit aan bij de inschrijving.
Het Jeugdsportfonds vergoedt maximaal € 280,00 per seizoen.
Aanvraag gaat via uw eigen intermediair en wij zijn bij Jeugdsportfonds bekend onder Stichting Soccerplus.

Klik hier om in te schrijven en/of een proeftraining aan te vragen en hier voor de trainingsdata en tijden seizoen 2022-2023.

CHAMPIONS_LEAGUE.jpg