Clupapp en Teamapp

TEAMAPP

Ieder team heeft een eigen teamapp.
In deze app worden berichten van de trainer (uitnodigingen, teamnieuws etc) via de contactouder geplaatst.
Op deze berichten kan niet in de teamapp worden gereageerd.

Voor vragen waarvan het antwoord niet op de site is te vinden of voor overige dringende onderwerpen kunt u een app sturen naar de Soccerplus app op nummer 06-17631398 (uitsluitend appen want oproepen worden niet beantwoord) of een mail sturen naar administratie@stichting-soccerplus.nl.

VOETBALASSIST CLUBAPP

Ieder lid dient de Voetbalassist clubapp te downloaden of via de site  aan te melden (bij "Inloggen").
De verenigingsnaam is Betrokken Spartaan.
De selectieteams heten vanaf dit seizoen de Academy teams.
De niet-selectieteams heten vanaf dit seizoen de DBS teams.

Ieder lid (de ouder indoen jonger als 16 jaar) van een Academy team is daarnaast ook verplicht een gebruikersaccount aan te maken,
Dit kan zowel op de site (klik hier) of op de app (bij Profiel).
Er zal gevraagd worden naar een teamcode en deze is als volgt:

Teamcodes 2022-2023

O8

O9   6185

O10 4369

O11 3173

O12 (O13-2) 9444

O13 9945

O14 3393

Klik hier voor uitgebreide uitleg voor installeren en werken met de Voetbalassist clubapp.

VOETBALASSIST.jpg