Clupapp en Teamapp

TEAMAPP

Ieder team heeft een eigen teamapp.
In deze app worden berichten van de trainer (uitnodigingen, teamnieuws etc) via de contactouder geplaatst.
Vanaf 1 juli 2024 wordt de reactiemogelijkheid via de teamapp uitgezet.
Dringende zaken kunnen prive worden gestuurd naar de contactouder.

Voor vragen waarvan het antwoord niet op de site is te vinden of voor overige belangrijke zaken kunt u een mail sturen naar [email protected].

uitsluitend spelers die aan de financiele verplichtingen hebben voldaan worden in de teamapp geplaatst.

VOETBALASSIST CLUBAPP

Iedere ouder (en speler vanaf O12) raden we aan de Voetbalassist clubapp te downloaden op hun smartphone.
In de app staat alle informatie die ook op de site te vinden is en ook up to date wedstrijdprogramma, afgelastingen etc.
De verenigingsnaam is Betrokken Spartaan.
De selectieteams vallen onder de Academy teams (O9-1 t/m 16-1).

Iedere ouder van een minderjarig lid van een Academy team is daarnaast ook verplicht een Voetbalassist account aan te maken om af- en te laat meldingen door te kunnen sturen.
Dit kan zowel op de site (klik hier) of op de app (bij Profiel).
Er zal gevraagd worden naar een teamcode.
Het Voetbalassist account van de speler is automatisch gekoppeld aan het SpelersVolgSysteem.
Iedere af- en te laat melding wordt hier automatisch geregistreerd en bijgehouden.
Let op: uitsluitend een meerderjarige kan een af- of te laat melding plaatsen.

EMAIL BIJ AFGELASTINGEN

Klik hier om in te stellen om automatisch een email te ontvangen bij afgelasting training en/of wedstrijd

Klik hier voor uitgebreide uitleg over installeren en werken met de Voetbalassist clubapp.

VOETBALASSIST.jpg