Melding proeftraining bij andere amateurvereniging

Wij geven vanaf 1 januari altijd toestemming om mee te trainen met een andere amateurvereniging.
Klik hier voor de gevolgen van deze aanmelding maar ook de gevolgen van het niet vooraf melden.
Spelers die stagetrainingen volgen bij een andere amateurvereniging krijgen geen eindgesprek want worden uit van het seizoen uitgeschreven.

Meld de proeftraining vooraf aan door een mail te sturen naar soccerplus2014@gmail.com.

zwaluwen.jpg

SPARTAAN_20.jpg