Toernooien & kampen

zaterdag 28 augustus 2021

Joer International, Tricht; DBS O9

zondag 29 augustus 2021

Jens Toornstra toernooi, Alphense Boys, Alphen a/d Rijn; DBS O9, O10, O11 en O12 (8x8)

14 april 2022 - 17 april 2022

Prague Cup, Praag (TJ); SSA O15**

zaterdag 28 mei 2022 en zondag 29 mei 2022

Pro Frankfurt Cup, Frankfurt (DLD); SSA O12

zaterdag O4 juni 2022 en zondag 05 juni 2022

Pro Dusseldorf Cup, Dusseldorf (DLD); SSA O10 en O11**

vrijdag 17 juni 2022 - zondag 19 juni 2022

Kamp Slagharen, Slagharen (SSA O9 t/m O13)**

legenda

*    toernooi/activiteit zonder verplichte overnachting maar waar i.v.m de afstand en/of  verwachte schema wordt aangeraden (zelf) verbijf te boeken

voor de speler en ouder(s)

**  toernooi/activiteit met verplichte afname overnachting(en) spelers en staf bij de organisatieen spelers bij de staf verblijven (ouders zelf verblijf in
       de buurt regelen)

*** toernooi/activiteit met verplichte afname overnachting bij de organisatie en spelers bij ouders verblijven

BELANGRIJK

Elk Betrokken Spartaan selectieteam speelt minimaal een toernooi per seizoen.
De staf bepaalt de uitnodigingen op basis van aanwezigheidspercentage bij trainingen, kwaliteit en gedrag.
Deelname na uitnodiging is verplicht voor leden van de selectieteams.
Indien een uitgenodigde speler en/of team op het laatste moment afzegt of wegblijft zonder afmelding vervalt de kans om uitgenodigd te worden voor het spelen van verdere toernooien en/of oefenwedstrijden.

wedstrijden en toernooien Soccerplus SA (SSA) selecties

Klik hier voor de richtlijnen die gelden voor onze Soccerplus SA (SSA) selecties.

toernooireglement

de spelers zullen gedurende het toernooi afgezonderd worden van de ouders zowel voor, tussen en tijdens de wedstrijden.

ouders staan achter het hek en niet achter de goals of dug-out (dugout bij 11x 11 wedstrijden).

beschaafd aanmoedigen door supporters mag maar absoluut niet coachen.

Iedereen gaat tegelijk  weg na afloop en bij voorkeur na de prijsuitreiking  (het niet houden hieraan kan consequenties hebben voor verdere uitnodigingen).
Uitzonderingen uitsluitend na toestemming van de trainer.

bidon dient altijd te worden meegenomen naar een toernooi.

de staf is verantwoordelijk voor het uitdelen van het aangeschafte eten en drinken.

tijdens langere pauzes geeft de trainer aan hoeveel tijd eventueel de spelers met hun ouder mogen doorbrengen.

ouders gedragen zich langs de lijn tegenover de leiding, medeouders en tegenstanders

Let op:

Indien een speler of ouder zich niet houdt aan bovenstaande kan dit consequenties hebben voor uitnodiging voor een of meerdere toernooien.

toernooibijdrage

1. toernooibijdrage

Enkele toernooiorganisaties vragen een deelnamebedrag per team of speler voor deelname en/of verblijf.
Dit zal indien mogelijk eerst uit de teampot worden voldaan

2. eten en drinken

Onze ervaring leert dat het eten wat te koop is op locatie, buiten dat het veelal prijzig is, niet altijd gezond .
Eten en drinken op toernooidagen wordt bij selectieteams t/m O13 geregeld door de contactouder en vanaf O14 door de teammanager. Dit wordt betaald uit de teampot.

Het is niet de bedoeling dat tijdens het toernooi ouders individueel eten/drinken aangeschaft voor het eigen kind.
Indien er iets voor alle spelers  wilt worden aangeschaft is dat toegestaan graag in overleg met de trainer.
Na afloop van het toernooi is het wel toegestaan eten voor je eigen kind te kopen (geen patat etc graag).

DBS_2.jpg