Toernooien & kampen

zaterdag 8 januari 2021

Focus Wintercup, Culumborg; DBS O9 en O10

zondag 9 januari 2022

Focus Wintercup, Culemborg; DBS O11 en O13-2 (8x8)

zaterdag 15 januari 2022

Focus Wintercup, Culemborg; DBS O13-1

zondag 16 januari 2022

Focus Wintercup, Culemborg; DBS O15-1

woensdag 16 maart 2022

Sparta Rotterdam Cup, stadion; DBS O10

donderdag 14 april 2022 - 17 april 2022

Prague Cup, Praag (TJ); DBS O15 (SSA)***

donderdag 26 mei 2022

Toptoernooi WSC Waalwijk, Waalwijk; DBS O13-1 en O15-1

zaterdag 28 mei 2022 en zondag 29 mei 2022

Hageland Cup, Tongerlo (B); DBS O9-1, O10-1, O11-1, O13-2, O13-1  en O15-1**

zaterdag 4 juni 2021

Joer International, Tricht; DBS O9 (SSA)

VTT Finale, Brunsum; DBS O10-1

vrijdag 10 juni 2022 t/m zondag 12 juni 2022

Kamp Slagharen, Slagharen; (DBS O10 t/m O12)**

Bagger Cup, Sliedrecht; DBS O13-1  en O15-1

legenda

*    toernooi/activiteit zonder verplichte overnachting maar waar i.v.m de afstand en/of  verwachte schema wordt aangeraden (zelf) verbijf te boeken

voor zowel de speler als de ouder(s)

**  toernooi/activiteit met verplichte afname overnachting(en) spelers en staf bij de organisatie en spelers bij de staf verblijven.
    Ouders kunnen indien gewenst zelf verblijf in
de buurt regelen maar niet op hetzelfde complex, park, hotel of resort.

*** toernooi/activiteit met verplichte afname overnachting bij de organisatie en spelers bij de ouders verblijven

O = onder voorbehoud

BELANGRIJK

Elk Betrokken Spartaan selectieteam speelt minimaal een toernooi per seizoen.
De staf bepaalt de uitnodigingen op basis van aanwezigheidspercentage bij trainingen, kwaliteit en gedrag.
Deelname na uitnodiging is verplicht voor leden van de selectieteams.
Indien een uitgenodigde speler en/of team op het laatste moment afzegt of wegblijft zonder afmelding vervalt de kans om uitgenodigd te worden voor het spelen van verdere toernooien en/of oefenwedstrijden.

wedstrijden en toernooien Soccerplus SA (SSA) selecties

Klik hier voor de richtlijnen die gelden voor onze Soccerplus SA (SSA) selecties.

toernooireglement

de spelers zullen gedurende het toernooi afgezonderd worden van de ouders zowel voor, tussen en tijdens de wedstrijden.

ouders staan achter het hek en niet achter de goals of dug-out (dugout bij 11x 11 wedstrijden).

beschaafd aanmoedigen door supporters mag maar absoluut niet coachen.

Iedereen gaat tegelijk  weg na afloop en bij voorkeur na de prijsuitreiking  (het niet houden hieraan kan consequenties hebben voor verdere uitnodigingen).
Uitzonderingen uitsluitend na toestemming van de trainer.

bidon dient altijd te worden meegenomen naar een toernooi.

de staf is verantwoordelijk voor het uitdelen van het aangeschafte eten en drinken.

tijdens langere pauzes geeft de trainer aan hoeveel tijd eventueel de spelers met hun ouder mogen doorbrengen.

ouders gedragen zich langs de lijn tegenover de leiding, medeouders en tegenstanders

Let op:

Indien een speler of ouder zich niet houdt aan bovenstaande kan dit consequenties hebben voor uitnodiging voor een of meerdere toernooien.

toernooibijdrage

1. toernooibijdrage

Enkele toernooiorganisaties vragen een deelnamebedrag per team of speler voor deelname en/of verblijf.
Dit zal indien mogelijk eerst uit de teampot worden voldaan

2. eten en drinken

Onze ervaring leert dat het eten wat te koop is op locatie, buiten dat het veelal prijzig is, niet altijd gezond .
Eten en drinken op toernooidagen wordt bij selectieteams t/m O13 geregeld door de contactouder en vanaf O14 door de teammanager. Dit wordt betaald uit de teampot.

Het is niet de bedoeling dat tijdens het toernooi ouders individueel eten/drinken aangeschaft voor het eigen kind.
Indien er iets voor alle spelers  wilt worden aangeschaft is dat toegestaan graag in overleg met de trainer.
Na afloop van het toernooi is het wel toegestaan eten voor je eigen kind te kopen (geen patat etc graag).

DBS_2.jpg