Voetbalvakanties

In de periode van een Voetbalvakantie worden er voor de Betrokken Spartaan Academy teams geen activiteiten (trainingen, wedstrijden en/of toernooien)  ingeroosterd.
De data van de voetbalvakanties staan vermeldt in de Jaarplanning.
Mocht er in deze periode een activiteit van Soccerplus SA (wedstrijd en/of toernooi) in de agenda staan dan is deelname op uitnodiging en aanvaarding dus niet verplicht.
Niet ingaan op een uitnodiging kan wel gevolgen hebben voor uitnodigingen voor een SSA activiteit in het vervolg.

Data seizoen 2022-2023

Herfstvakantie

zondag 23 oktober 2022 t/m woensdag 26 oktober 2022

Winterstop

zondag 18 december 2022 - donderdag 5 januari 2023

Voorjaarsvakantie

zondag 26 februari 2023 t/m woensdag 1 maart 2023

Meivakantie

zondag 30 april 2023 - zondag 7 mei 2023

Pre-season II en zomervakantie

De data van de pre-season II trainingen voor het nieuwe seizoen staan in de Jaarplanning op de site vermeldt
Een speler uit de midden- en bovenbouw dient vanaf startdatum van de pre-season II periode minimaal 50% + 2 van de trainingen te hebben gevolgd (inclusief de laatste) voorafgaand aan een oefen-, beker- of competitiewedstrijd of een toernooi voor er een uitnodiging volgt voor betreffende wedstrijd of toernooi Een speler van de onderbouw dient minimaal 50% + 1 training te hebben gevolgd voor er een uitnodiging volgt voor een wedstrijd of toernooi.

VAKANTIE.jpg