Opzeggen lidmaatschap

AUTOMATISCHE UITSCHRIJVING

Het lidmaatschap van de Betrokken Spartaan Academy loopt jaarlijks van 1 augustus t/m 31 mei.
Na 31 mei wordt het lidmaatschap automatisch beeindigd indien de speler de ontvangen inschrijflink voor het nieuwe seizoen niet (tijdig) heeft gebruikt of niet heeft ontvangen als we niet verder gaan met elkaar.
Een mail, app of brief sturen om eind ervan het seizoen op te zeggen is bij automatische uitschrijving niet nodig.
Alle automatische overschrijvingen worden door de KNVB per 1 juli doorgevoerd.

OVERIGE UITSCHRIJVINGEN

Annulering lidmaatschap na (her)inschrijving:

de inschrijfkosten ad € 45,00 zijn niet restitueerbaar

bij annulering van de (her-) inschrijving t/m 30 april 2024 zijn er geen verdere annuleringskosten verschuldigd.
Een eventueel betaald bedrag zal binnen 14 dagen worden gerouterneerd.

bij annulering van de (her-) inschrijving tussen 1 mei 2024 en 31 mei 2024 bedragen de annuleringskosten € 170,00 (€ 210,00 voor keepers).

bij annulering van de inschrijving na 31 mei 2024 is het volledige restant seizoensbedrag ad € 450,00 (€ 490,00 keepers) aan opleidingsvergoeding verschuldigd.

Annulering van de (her) inschrijving kan uitsluitend schriftelijk plaatsvinden door het opzeggingsformulier in te vullen.
Speler zal per datum dat het digitale formulier is verzonden worden uitgeschreven als lid en ontvangt hier direct per mail een schriftelijke bevestiging van.
Deze bevestiging kan ook in uw spambox zijn terechtgekomen.

Tussentijds tijdens seizoen opzeggen lidmaatschap:

Tussentijds het lidmaatschap van Betrokken Spartaan opzeggen is altijd mogelijk.
Bij tussentijdse opzegging van het lidmaatschap blijft de betaalverplichting ter hoogte van de volledige openstaande opleidingsbijdrage voor het lopende seizoen bestaan.
Eventueel aangevuld met boetes voor behaalde rode en/of gele kaarten.
Opzeggen kan uitsluitend schriftelijk door het opzeggingsformulier in te vullen.
Speler zal per door de ouder aangevraagde datum worden uitgeschreven als lid en ontvangt hier direct een schriftelijke bevestiging van.
Deze datum mag niet ouder zijn dan de verzenddatum van het opzeggingsformulier en wij houden de ontvangstdatum van het formulier aan als uitschrijfdatum.

Annulering na aanname bij een BVO:

Voor stagespelers bij een BVO die zich hebben her-ingeschreven maar na 1 mei willen uitschrijven gelden ook de hierboven vermelde annuleringskosten bij opzegging.

Sportlink:

Een aanvraag in Sportlink voor (tussentijdse) overschrijving naar een andere vereniging geldt niet als officiele uitschrijving als lid.
De speler dient zich altijd ook schriftelijk uit te schrijven als lid van Betrokken Spartaan en dat dient via het uitschrijvingfformulier plaats te vinden.

Wij zullen de speler (tussentijds) uitschrijven en geven de speler vrij in Sportlink om wedstrijden te spelen met zijn nieuwe club direct nadat aan alle financiële verplichtingen voor het lopende seizoen zijn voldaan.

DIVERSEN

Boetes KNVB:

Persoonlijk ontvangen boetes van de KNVB dienen door de speler uiterlijk 31 mei 2025 of bij eerdere uitschrijving binnen 5 dagen na uitschrijving te worden voldaan.
Bij geen betaling zal er een financiele blokkade worden geplaatst in Sportlink.

Inschrijfbeperking:

Een speler die tussentijds of eind van seizoen overschrijft naar en andere amateurvereniging zal minimaal 2 seizoenen zich niet kunnen inschrijven bij de Betrokken Spartaan Academy.
Hoofd Opleiding kan in individuele en uitzonderlijke gevallen na overleg met de staf besluiten van deze richtlijn af te wijken.

KLIK HIER OM HET LIDMAATSCHAP TUSSENTIJDS OP TE ZEGGEN

PartnersInOpleiden_1.jpg