Privetrainingen

PRIVETRAININGEN

Binnen het voetballen is de technische basis bepalend.
Is je pass over 5 meter niet strak en goed in de voeten, hoe kun je dan ooit een precieze crossbal geven over 30 meter.
De aanname niet meteen goed, hoe kun je dan ooit snel handelen.
Die basis proberen wij te leggen middels onze privetrainingen.
Techniektraining is absoluut een toegevoegde waarde voor de ontwikkeling van iedere voetballer. Wij kunnen jullie als club voorzien van een gestructureerde techniektraining gericht op alle basisprincipes binnen het voetballen.
Onze trainers onder leiding van coordinator Daniel Moreno hebben veel ervaring in het verzorgen van trainingen voor deze leeftijdscategorien, zodat iedere speler de training kan krijgen die hij/zij verdient.
Hieronder vindt u de specifiekere informatie over ons aanbod voor privetrainingen.
De privetrainingen zijn beschikbaar voor talentvolle jongens en meisjes van geboortejaar 2012 t/m 2006.

inhoud

Iedere training bestaat standaard met dribbel- en coördinatievormen, passeervormen en controle over de bal, alles met bal.
Regelmatig zal hier ook de loopladder bij betrokken worden, ook deze vormen bereiden we uit met bal in pass- en trap of dribbelvorm, zodat het niet enkel de loopvormen zijn.
Daarna zal er getraind worden in duelvormen en afwerken (1-1, 2-1, 2-2 etc).
Doordat we een maximaal van 10 spelers per organisatie hanteren kunnen we de oefenvorm zo wegzetten dat spelers continue bezig zijn.
Waardoor de spelers veel in de gelegenheid komen tot het uitvoeren van de oefening, weinig stilstaan, maar ook veel individuele aandacht krijgen.

data, locatie en tijden

* de trainingen zijn op zondagen van 9.30 uur - 10.45 uur en start op zondag 25 oktober 2020.

* trainingen worden gegeven op locatie Nieuw Vreelust aan de Spaanseweg 5 in Rotterdam

bijdrage en kleding

De prijs per training bedraagt € 20,00 en dient voor de training contant te worden afgerekend bij de trainer.
Spelers mogen in eigen sportkleding trainen en denk aan de juiste schoenen (voor kunstgras).

Wil je inschrijven of meer info?

Stuur een mail naar soccerplus2014@gmail.com met daarin de voor- en achternaam van de speler,  huidige vereniging, telefoonnummer, geboortedatum en niveau waarop je huidige tean speelt.

Wij nemen dan snel contact op voor een intakegesprek.

PRIVETRAINING.jpg