Techniekclinic

Gevarieerd sporten op verschillende ondergronden is een belangrijk middel dat bijdraagt aan de voetbaltechnische ontwikkeling van jeugdspeler
Soccerplus SA biedt voor zowel leden als niet leden tussen de 8 en 12 jaar gedurende het seizoen de Techniekclinic van SSA aan.
Deze trainingen staan in het kader van differentieel trainen en  fysieke ontwikkeling zullen plaatsvinden op 20 zondagen van 11.00 - 12.00 uur op verschillende locatie binnen of buiten.

ONDERDELEN DIFFERENTIATIE

formaat bal

indeling en formaat veld

ondergrond (zaal, strand, steen, gras, kunstgras)

afwijkende sporten (slagvoetbal, badminton, voetvolley, rugby etc )

panna knock-out

ONDERDELEN FYSIEK

loopscholing

motoriek

INSCHRIJVING EN KLEDING

De kosten voor de Techniekclinic van minimaal 20 trainingen bedragen voor seizoen 2021-2022 € 125,00 voor leden van een Betrokken Spartaan team en  € 175,00 voor niet-leden.
Leden van de Techniekclinic hebben voorrang bij uitnodigingen voor wedstrijden en/of toernooien met Soocerplus SA selecties en ontvangen korting bij inschrijven voor SoccerCamps in de vakanties.
We trainen in het actuele Sparta trainingstenue en deze is verkrijgbaar in de fanshop van Sparta Rotterdam.

Schrijf je hier in voor de Techniekclinic en klik hier voor de data en de tijden.

zaalvoetbal.jpg

Klik op het plaatsje voor een impressie over zaalvoetbal voor de jeugd.