Wangedrag

Wij hebben in overleg met het management van msv De Betrokken Spartaan een strikte richtlijn opgesteld betreffende wangedrag spelers, stafleden en ouders.
Hier zal streng op gehandhaaft worden doorgevoerd de staf en begeleiding.

Drankgebruik

Zichtbaar drankgebruik is voor ouders van een Betrokken Spartaan team niet toegestaan

Wangedrag verbaal

tegen scheidsrechter, medespeler, tegenstander, eigen ouders, ouders tegenstander en overige aanwezigen:

bij 2e overtreding: gesprek met HJO en minimaal 2 weken schorsing voor trainen en wedstrijden

bij een 3e overtreding: uitschrijving uit de vereniging

Wangedrag fysiek

tegen scheidsrechter, medespeler, tegenstander,  eigen ouders en ouders tegenstander en overige aanwezigen:

tijdens training, wedstrijd of toernooi: gelijk gewisseld en minimaal een week schorsing gedurende het onderzoek.

bij een 2e overtreding: gesprek HJO en minimaal 1 maand schorsing voor trainingen, wedstrijden en toernooien

bij een 3e overtreding: uitschrijving uit de vereniging

Collectief wangedrag team

Bij collectief wangedrag (2 of mee spelers) kan het besluit worden genomen het hele team uit de competitie te halen

Boetes:

Hieruit voortvloeiende boetes van de KNVB voor rekening van betreffende speler of staflid of worden uit de teampot betaald indien het een boete voor het team betreft.

Let op:

Indien het wangedrag een ouder betreft kan dit een van bovenstaande gevolgen hebben voor hun kind.

PartnersInOpleiden_1.jpg