Proeftraining

PROEFTRAININGEN

Algemeen

Ben je geboren in een van de geboortejaren van 2017 t/m 2012 en wil je als nieuw lid worden ingeschreven voor een Betrokken Spartaan team?
De Betrokken Spartaan teams zijn onze niet-selectieteams waar plezier voorop staat.
Lid worden kan uitsluitend na volgen van een of meerdere proeftrainingen.
Kan je jou geboortejaar niet meer aanvinken, dan zitten we helaas vol voor de proeftrainingen voor jou leeftijd.
We beoordelen iedere aanmelding voor een proeftraining alvorens een uitnodiging te sturen.

De uitkomst zal zijn:

1.

je wordt uitgenodigd voor een of meer proeftrainingen.
De proeftrainingen voor het nieuwe seizoen  2024-2025 vinden plaats tussen 1 februari 2024 en 31 december 2024.
Maximaal vijf dagen voor de proeftraining ontvang je een mail met de datum en tijd voor de proeftraining.

Indien de proeftraining(en) voor beide partijen positief is verlopen ontvang je de definitieve inschrijflink om in te schrijven voor seizoen 2024-2025.

De inschrijfkosten van € 35,00 dienen voldaan te worden.
Daarna zal in de betaalbevestiging het definitieve inschrijfformulier geopend kunnen worden.
Het  inschrijfformulier dient binnen 5 dagen na ontvangst te zijn ingevuld.
Anders vervalt het recht om in te schrijven.
Na invulling kan de (aan) betaling van de contributie voldaan worden.

2.

Er volgt  een afwijzing omdat:

omdat we op dat moment vol zitten

technisch aanvangsniveau onvoldoende

wegens gedrag in het verleden van speler en/of ouder(s) bij ons of bij een andere bij ons bekende vereniging

dat het intakegesprek met de ouder ons niet heeft kunnen overtuigen

fraude bij het invullen van formulier proeftraining

Lid worden kan uitsluitend na:

1.
het volgen van een of meerdere geslaagde proeftrainingen

2.
een geslaagd intakegesprek tussen de ouder(s) en stafleden DBS/Soccerplus SA

Binnen 5 dagen na het intakegesprek zal de definitieve beslissing wordt genomen om een speler aan te nemen

Wachtlijst

Je komt op de wachtlijst voor een proeftraining indien we op dat moment vol zitten.

Informatiebrief

Klik hier voor de informatiebrief seizoen 2024-2025 m.b.t. het lidmaatschap bij onze vereniging en lees deze eerst goed door.

Formulier proeftraining

Klik hier om gelijk een proeftraining aan te vragen.

DBS_LOGO.jpg