Aanmeldformulier - Stichting Soccerplus

Aanmeldformulier

Ben je geboren tussen 2016 en 2010 en wil je nieuw lid worden van een van de Betrokken Spartaan niet-selectieteams?
Vanaf 1 april 2023 t/m 31 december 2023  kan je hier aanmelden voor een of meerdere proeftrainingen.
Kan je jou geboortejaar niet meer aanvinken, dan zitten we helaas vol voor jou leeftijd.

Huidige leden kunnen zich hier vanaf 1 april 2023 aanmelden om zich opnieuw in te schrijven voor seizoen 2023-2024.
Let op dat de aanmelding eerst wordt beoordeeld.

Meld je hier aan voor een proeftraining of voor een aanvraag her-inschrijving indien je momenteel al lid bent.

Let op dat dit een voorlopige aanmelding is en je nu nog geen definitief lid bent.
Na beoordeling van de aanmelding nemen we contact met je op.

De uitkomst kan zijn:

1. je wordt uitgenodigd voor een of meer proeftrainingen (nieuwe speler).
Indien de proeftraining(en) voor beide partijen positief is verlopen ontvang je de definitieve inschrijflink om in te schrijven voor seizoen 2023-2024.

2. een afwijzing omdat we vol zitten of wegens gedrag in het verleden van speler en/of ouder(s)

3. je bent momenteel al lid bij ons wordt direct aangenomen voor seizoen 2023-2024.
Hiervoor ontvang je de definitieve inschrijflink.

DBS_LOGO.jpg