Wedstrijd- en toernooireglement

ouders bij wedstrijden academy selecties

ouders gedragen zich verbaal en fysiek langs de lijn

niet coachen langs de lijn (aanmoedigen mag)

toegang kleedkamer uitsluitend staf en spelers

foto's maken en/of filmen vanachter de veldafscheiding dus niet op het veld

toernooireglement academy selecties

de spelers zullen gedurende het toernooi afgezonderd worden van de ouders zowel voor, tussen en tijdens de wedstrijden.

ouders staan achter het hek en niet achter de goals of dug-out (dugout bij 11x 11 wedstrijden)

foto's maken en/of filmen vanachter de veldafscheiding dus niet op het veld

kleedkamer uitsluitend toegankelijk voor spelers en staf

beschaafd aanmoedigen door supporters mag maar absoluut niet coachen.

Iedereen gaat tegelijk  weg na afloop en bij voorkeur na de prijsuitreiking  (het niet houden hieraan kan consequenties hebben voor verdere uitnodigingen).
Uitzonderingen uitsluitend na toestemming van de trainer.

bidon dient altijd te worden meegenomen naar een toernooi.

de staf is verantwoordelijk voor het uitdelen van het aangeschafte eten en drinken.

tijdens langere pauzes geeft de trainer aan hoeveel tijd eventueel de spelers met hun ouder mogen doorbrengen.

ouders gedragen zich langs de lijn tegenover de leiding, medeouders en tegenstanders

Let op:

Indien een speler of ouder zich niet houdt aan bovenstaande zal dit consequenties hebben voor uitnodiging voor een of meerdere toernooien.