Soccerplus SA selecties

Wedstrijden en toernooien Soccerplus SA (SSA) selecties

Buiten toernooien en wedstrijden voor de Betrokken Spartaan teams bestaat de mogelijkheid geselecteerd  te worden voor een (internationaal) toernooi of oefenwedstrijd  met een selectie van Soccerplus SA (SSA).
De toernooien zijn in de regel toernooien met topteams, toernooien in buitenland of toernooien die vallen in een van de Voetbalvakanties.

Uitgenodigd voor een SSA selectie kunnen de beste spelers uit een bepaald geboortejaar (jonger is toegestaan, ouder in de regel niet) worden, ongeacht het DBS team waar de spelers doorgaans spelen.
Tevens is het mogelijk dat we, als gevolge van het niveau van de tegenstander, gastspelers uitnodigen die momenteel bij een BVO spelen of een hoog niveau van een amateurclub spelen.

Een wedstrijd of toernooi met een SSA selectie is een extra activiteit die volledig los staat van activiteiten van het DBS team.
Uitnodigingen voor wedstrijden en/of toernooien met een SSA selectie zijn niet inbegrepen in de opleidingsbijdrage maar een door ons aangeboden extra optie en er kunnen ook spelers van buiten DBS worden uitgenodigd voor deelname.

Keuzes van de staf m.b.t. een uitnodiging voor een SSA selectie zijn niet discusseerbaar.
De speler is niet verplicht de uitnodiging aan te nemen maar afwijzing of niet op komen dagen (na acceptering van de uitnodiging) kan wel gevolgen hebben voor verdere uitnodigingen in de toekomst.

Criteria uitnodigingen

De staf van Soccerplus SA (dus niet de reguliere DBS trainer) bepaald op basis van onderstaande criteria wie er uitgenodigd wordt voor een wedstrijd en/of ternooi met een SSA selectie:

1. niveau speler t.o.v. niveau tegenstander

2. fysieke gesteldheid (blessure, overbelasting etc)

3. trainingsopkomst DBS team

4. gedrag speler en/of ouder

Wedstrijden worden gespeeld in het (actuele) DBS trainingstenue.

Let op:

Spelers van wie wij weten (of het vermoeden hebben) dat ze op zondag bij een andere voetbalschool, academy  of op een andere wijze bij derden trainen zullen ter voorkoming van overbelasting niet in aanmerking komen voor een uitnodiging van een zondagse wedstrijd of zondagse (binnenlands) toernooi met een SSA selectie.

BETROKKEN_1.jpg