Soccerplus SA selecties

Soccerplus SA (SSA) activiteiten

Buiten toernooien en wedstrijden voor de Betrokken Spartaan teams bestaat de mogelijkheid uitgenodigd  te worden voor een commerciële activiteit (internationaal toernooi, oefenwedstrijd, kamp etc) met een selectie van Soccerplus SA (SSA).

De internationale toernooien zijn in de regel toernooien met deelname van bvo teams, toernooien in buitenland of toernooien die vallen in een van de Voetbalvakanties.
Uitgenodigd voor een SSA selectie voor een toernooi en/of wedstrijd worden doorgaans de beste spelers uit een bepaald geboortejaar ongeacht het DBS team waar de speler doorgaans speelt.
Tevens is het mogelijk dat we, als gevolge van het niveau van de tegenstander, gastspelers uitnodigen die momenteel bij een BVO spelen of een hoog niveau van een amateurclub spelen.

Een uitnodiging voor een SSA activiteit is een extra activiteit die volledig los staat van activiteiten van het DBS team.
De deelnamekosten aan onze commerciële SSA activiteiten zijn niet inbegrepen in de opleidingsbijdrage.Keuzes van de staf m.b.t. een uitnodiging voor een SSA activiteit zijn niet discusseerbaar.

Een speler is niet verplicht de uitnodiging aan te nemen. Afwijzing of niet op komen dagen (na acceptering van de uitnodiging) kan wel gevolgen hebben voor verdere uitnodigingen in de toekomst voor een SSA activiteit.
De afwijzing heeft geen gevolgen voor activiteiten (wedstrijden, trainingen, toernooien) met het DBS team waar de speler in uitkomt.

Criteria uitnodigingen

De organisatie van Soccerplus SA (dus niet de reguliere DBS trainer) bepaald op basis van onderstaande criteria wie er uitgenodigd wordt voor een activiteit met een SSA selectie:

1. niveau speler t.o.v. niveau tegenstander

2. afwijzing eerdere uitnodigingen

3. trainingsopkomst DBS team

4. gedrag speler en/of ouder

SSA wedstrijden  en/of toernooien worden gespeeld in het (actuele) DBS trainingstenue.

BETROKKEN_1.jpg