Soccerplus SA selecties - Stichting Soccerplus

Soccerplus SA selecties

Soccerplus SA (SSA) activiteiten

Buiten toernooien en wedstrijden voor de Betrokken Spartaan teams bestaat de mogelijkheid uitgenodigd  te worden voor een (commerciëel) activiteit met een Soccerplus SA (SSA) selectie.
Denk hierbij aan extra (internationale) toernooien en oefenwedstrijden op zondag.

Alle oefenwedstrijden op zondag vallen standaard onder verantwoording van Soccerplus SA.

De toernooien van SSA  zijn toernooien in buitenland en/of toernooien die vallen in een van onze Voetbalvakanties.
Uitgenodigd voor een SSA selectie voor een toernooi en/of wedstrijd worden de beste spelers uit een bepaald geboortejaar.
Ongeacht het DBS team waar de speler doorgaans speelt.
Tevens is het mogelijk dat we, als gevolge van het niveau van de tegenstander, gastspelers uitnodigen die momenteel bij een BVO spelen of een hoog niveau van een amateurclub spelen.

Een uitnodiging voor een SSA activiteit is een extra activiteit die los staat van het reguliere DBS team.
De eventuele deelnamekosten aan een commerciële SSA activiteit zijn dan ook niet inbegrepen in de opleidingsbijdrage.
Recht op uitnodiging is dus ook niet aan de orde.
Keuzes van de staf m.b.t. een uitnodiging voor een SSA activiteit zijn niet discusseerbaar.

Een speler is niet verplicht de uitnodiging aan te nemen. Afwijzing zonder heldere reden en/of niet op komen dagen (na acceptering van de uitnodiging) kan wel gevolgen hebben voor verdere uitnodigingen in de toekomst voor een SSA activiteit.
De afwijzing heeft geen gevolgen voor activiteiten (wedstrijden, trainingen, toernooien) met het reguliere DBS team waar de speler in uitkomt.

Criteria uitnodigingen

De organisatie van Soccerplus SA (dus niet de reguliere DBS trainer) bepaald op basis van onderstaande criteria wie er uitgenodigd wordt voor een activiteit met een SSA selectie
Bij teveel aanmeldingen zal de staf van SSA de keuzemaken welke spelers definitief zullen worden uitgenodigd.

Buiten geboortejaar (altijd leidend) kijken we naar:

1. niveau speler t.o.v. niveau tegenstander

2. afwijzing eerdere uitnodigingen

3. trainingsopkomst bij het reguliere DBS team

4. gedrag speler en/of ouder bij het reguliere DBS team

De toernooien en wedstrijden van de SSA selecties staan op de site tussen de normale toernooien en wedstrijden van de DBS teams van die leeftijd.
Er wordt gespeeld in het (actuele) DBS trainingstenue.

Klik hier voor het actuele overzicht van de toernooien.

BETROKKEN_1.jpgToernooien & kampen