Soccer+ clinic

Gevarieerd sporten op verschillende ondergronden is een belangrijk middel dat bijdraagt aan de voetbaltechnische ontwikkeling van jeugdspeler
Soccerplus SA biedt voor spelers en keeper tussen de 7 en 14 jaar gedurende het seizoen de Soccer+ clinic van onze voetbalschool aan.
Deze trainingen staan in het kader van differentieel trainen en  fysieke ontwikkeling zullen plaatsvinden op 20 zondagen tussen 10.00 - 12.00 uur op verschillende locatie binnen of buiten.

ONDERDELEN DIFFERENTIATIE

formaat en/of soort bal

indeling en formaat veld

ondergrond (zaal, strand, steen, gras, kunstgras)

afwijkende sporten (slagvoetbal, badminton, voetvolley, rugby etc )

panna knock-out

ONDERDELEN FYSIEK

loopscholing

motoriek

KOSTEN

De kosten voor deelname aan de (minimaal) 20 trainingen van de Soccer+ clinic in seizoen 2021-2022 bedragen € 17,00 en dit is inclusief € 25,00 administratiekosten.
Spelers die lid zijn van een Betrokken Spartaan selectieteam t/m O15 is deelname aan de Soccer+ clinic in de opleidingsbijdrage inbegrepen.

betaling in termijnen

Betaling in 2 termijnen is mogelijk bij inschrijving uiterlijk 1 oktober 2021.
De aanbetaling bedraagt dan € 125,00 en de restbetaling dient uiterlijk 31 januari 2021 te zijn voldaan.

vervallen trainingen

Bij latere inschrijving bedraagt de korting € 7,50 per vervallen training

WEDSTRIJDEN EN CLINICS

Leden van de Soccer+ clinic hebben voorrang bij uitnodigingen voor wedstrijden en/of toernooien met Soocerplus SA selecties en ontvangen korting bij inschrijven voor SoccerCamps in de vakanties.

KLEDINGPAKKET

We trainen en spelen wedstrijden in het Soccerplus SA trainingpakket (werkpak, tenue en regenjas) deze is met korting, na overleggen van betaalbewijs, verkrijgbaar in de fanshop van Sparta Rotterdam.
Leden van Betrokken Spartaan hoeven dit pakket uiteraard niet aan te schaffen.

Schrijf je hier in voor de Soccer+ clinic en klik hier voor de data en de tijden.

zaalvoetbal.jpg