Teampot en Sponsorloop Roemenie

TEAMPOT

Iedere speler van de O9 t/m de O18 zal in de periode 1 september t/m 1 juni ten behoeve van de teampot maandelijks (10x) € 10,00 (of 1x € 100,00) inleggen middels een betaalverzoek van de contactouder.
Indien er na het seizoen een bedrag overblijft zal dit evenredig verdeeld worden over de deelnemende spelers. Spelers die niet deelnemen aan de teampot (of achterlopen met betaling) zullen niet uitgenodigd worden voor (betaalde) activiteiten (toernooien, teamuitjes etc) en achteraf betalen ten tijde van het evenemnet is niet toegestaan.

De teampot zal worden gebruikt voor:

- eten en drinken bij toernooien

- teamuitjes

- bijdrage internationale en/of nationale toernooien

- consumpties stadionbezoek

- etc

SPONSORLOOP EN INZAMELING ROEMENIE

De sponsorloop opbrengsy wat wordt opgehaald door een speler van O9 t/m O13 tijdens de jaarlijkse sponsorloop/inzamelingsdag kleding voor het project weeskinderen Roemenie is voor 25% bestemd voor de dit project.

Het restant van het bedrag is van de speler en is te gebruiken voor bijdrage meerdaagse (internationale) slaaptoernooien of kampen. Daarbuiten zijn er persoonlijke prijzen voor diegene die meeste rondjes heeft gelopen, diegene die meeste geld heeft opgehaald en het team.met de hoogste opbrengst. De sponsortegoeden worden beheerd door de contactouder en wat over is eind van het seixoen wordt teruggestort naar de speler.
images_3.jpeg


 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!