Voetbal- en schoolvakantie

Voetbalvakantie

In de periode van een Voetbalvakantie worden er voor de Betrokken Spartaan selectieteams geen activiteiten (trainingen, wedstrijden en/of toernooien) voor de Betrokken Spartaan selectieteams ingeroosterd.
De data van de voetbalvakanties staan vermeldt in de Jaarplanning.
Mocht er in deze periode een activiteit van Soccerplus SA (wedstrijd en/of toernooi) in de agenda staan dan is deelname optioneel dus niet verplicht.

Zomervakantieregeling

De (start) data van de pre-season trainingen voor het nieuwe seizoen staan in de Jaarplanning op de site vermeldt
Speler midden- of bovenbouw dient vanaf startdatum van de pre-seasonperiode minimaal 5 trainingen te hebben gevolgd voorafgaand aan een oefen-, beker- of competitiewedstrijd of een toernooi voor er een uitnodiging volgt voor betreffende wedstrijd of toernooi. Speler onderbouw dient minimaal 4 trainingen te hebben gevolgd gerekend vanaf startdatum 1e pre-season training voor er een uitnodiging volgt. Is er in de pre-season periode een trainingskamp, dan tellen alle trainingen tijdens het trainingskamp voor 1/2 mee.

VAKANTIE.jpg