Voetbal- en schoolvakantie

Voetbalvakantie

In de periode van een Voetbalvakantie worden er voor de Betrokken Spartaan selectieteams geen activiteiten (trainingen, wedstrijden en/of toernooien)  ingeroosterd.
De data van de voetbalvakanties staan vermeldt in de Jaarplanning.
Mocht er in deze periode een activiteit van Soccerplus SA (wedstrijd en/of toernooi) in de agenda staan dan is deelname op uitnodiging en aanvaarding dus niet verplicht. Niet ingaan op een uitnodiging kan wel gevolgen hebben voor uitnodigingen in het vervolg.

Pre-season II en zomervakantie

De data van de pre-season II trainingen voor het nieuwe seizoen staan in de Jaarplanning op de site vermeldt
Een speler midden- en bovenbouw dient vanaf startdatum van de pre-season II periode minimaal 5 van de trainingen te hebben gevolgd (inclusief de laatste) voorafgaand aan een oefen-, beker- of competitiewedstrijd of een toernooi voor er een uitnodiging volgt voor betreffende wedstrijd of toernooi en een speler van de onderbouw dient minimaal 3 trainingen te hebben gevolgd voor er een uitnodiging volgt voor een wedstrijd of toernooi.

VAKANTIE.jpg