programma voorbereiding Academy teams seizoen 2022-2023

dinsdag 23 augustus 2022

donderdag  25 augustus 2022

Trainingstijden

teams onderbouw (O8 t/m O11)

tijden training dinsdag         :  17.15 uur - 18.30 uur

tijden training donderdag     :  17.15 uur - 18.30 uur

team middenbouw( O13)

tijden training dinsdag            :  18.30 uur - 19.45 uur

tijden training donderdag        :  18.30 uur - 19.45 uur

team middenbouw (O14 )

tijden training dinsdag.             : 19.00 uur - 20.15 uur

tijden training donderdag.         : 19.00 uur - 20.15 uur

START VRIJDAG-  EN ZONDAGTRAININGEN

Vanaf vrijdag 26 augustus 2022 starten de vrijdagavond trainingen voor de O13-2, O13-1  en de O14-1.

Vanaf zondag 11 september starten de (verplichte) Soccer+ trainingen voor de O8 t/m O11

GEVOLGEN MISSEN TRAININGEN PRE-SEASON II (50+ REGEL)

De datums van de Pre-season II staan al een jaar in de planning dus missen van traininge(en) in deze periode blijft een keuze van de ouders.
Missen van een of meerdere trainingen in de Pre-season II periode heeft de onderstaande gevolgen voor uitnodigingen voor een (oefen)wedstrijd en/of toernooi.

Onderbouw

Er volgt een uitnodiging voor een wedstrijd en/of toernooi indien 50% + 1 van de trainingen is gevolgd gerekend vanaf de 1e Pe-season II training (afronding naar boven).
Afhankelijk van het aantal gemiste trainingen kan de speler voor wedstrijden en/of trainingen worden ingedeeld een (on)bepaalde periode worden ingedeeld in een ander team.

Middenbouw

Er volgt een uitnodiging voor een wedstrijd en/of toernooi indien 50% + 2 van de trainingen is gevolgd gerekend vanaf de 1e Pe-season II training (afronding naar boven).
Afhankelijk van het aantal gemiste trainingen kan de speler voor een (on)bepaalde tijd voor wedstrijden en/of trainingen worden ingedeeld in een ander team.

NAAR DBS (NIET-SELECTIE) TEAM OF UITSCHRIJVEN TIJDENS OF NA PRE-SEASON I

Tot of tijdens de Pre-season I periode kan de staf besluiten dat een (nieuwe) speler ondanks dat hij is aangenomen toch te kort blijkt te komen om te starten in een van onze Academy teams.
Deze speler heeft dan de keuze aan te sluiten bij een van onze DBS (niet-selectie)teams of zich uit te schrijven.
Bij de keus voor uitschrijving zal een reeds betaald bedrag binnen 10 werkdagen retour worden gestort.

PUBLICATIE INDELINGEN

Onderbouw (O8 t/m O11):

donderdag 25 augustus 2022 (via de mail na training)

Middenbouw (O12 t/m O14):

donderdag 25 augustus 2022 (via de mail na de training)

Indelingen zijn altijd onder voorbehoud van vorm, blessure, trainingsopkomst, gemiste trainingen in Pre-season etc en zijn niet discusseerbaar

OEFENWEDSTRIJDEN EN TOERNOOIEN

Oefenwedstrijden en toernooien in de Pre-season periodes staan op de site vermeld en in de clubapp.
Een uitnodiging loopt via de teamapp en is afhankelijk van het aantal gemiste trainingen in de betreffende Pre-season periode

TEAMAPP EN CLUBAPP

Voor juist gebruik van de teamapp hebben we aankomend seizoen gekozen voor de volgende opzet:

1. er mogen maximaal 2 personen per speler in de teamapp

2.  vanuit team zit uitsluitend de teammanager in de app.

3. de contactouder zorgt dat de informatie van de ouder bij de trainer terechtkomt

4. er kan niet worden gereageerd door ouders in de teamapp

5. af- of te laat meldingen vooraf en met reden in de Clupapp

6. deelnemers van de teamapp kunnen niet reageren op berichten

7. teamapp is uitsluitend bedoeld voor plaatsen van belangrijke informatie door de staf

8. foto's en filmpjes zijn heel leuk voor de ouders en spelers en daar kunnen de ouders van het team onderling een app voor aanmaken

Klik hier voor meer informatie m.b.t. gebruik Teamapp en Clubapp.

OMKLEDEN EN DOUCHEN

Op de trainingdagen kleden we thuis om en wordt de kleedkamer uitsluitend gebruikt om tassen etc. neer te leggen.
Voor de wedstrijden/toernooien komen we aan in presentatiekleding en kleden we om op de vereniging waar we spelen.
Douchen na afloop (indien mogelijk) maar is niet verplicht.

LOCATIE TRAININGEN

Sportcomplex Nieuw Vreelust