Champions League & World Cup

Wat houdt de clinic Champions League en World Cup in?

De clinic Champions League en World Cup is een interne opleidingsvorm in samenwerking met Betrokken Spartaan en bestemd voor spelers uit  geboortejaren 2014 en 2015 (Champions League) en 2016 (World Cup).
Onze Champions League en de World Cup bestaan uit 8 trainingen op zondag in de zaal en 12 trainingen op het veld van 10.00 uur - 10.45 uur.
Om opleidingstechnische redenen mogen ouders zowel in de zaal als tijdens de training op het veld niet zichtbaar aanwezig zijn bij de training.

Waarom een clinic Champions League en World Cup?

Kleuters en peuters hebben over het algemeen weinig voetbalervaring.
Spelers krijgen door deze opzet (trainingen en wedstrijdjes) te maken met alle elementen van het voetbalspel: passen, aannemen, dribbelen, vrijlopen, het veld breed maken, verdedigen, aanvallen, scoren, etc.
Met andere woorden: zij komen in aanraking met alle basisvaardigheden op het niveau dat bij de spelertjes past.

Trainingen zondag in de zaal (10 x per seizoen)

Gymzaal Spaanseweg, Spaanseweg 32, Rotterdam-West

zondag            10.00 uur - 10.45 uur

verzamelen uiterlijk 10 minuten van te voren.

Wij trachten per clinic ons voor minimaal 1 toernooi aan te melden.
Deelname is op uitnodiging (afhankelijk van opkomstpercentage)
Deelname aan een toernooi geldt voor 2 trainingen.

Trainingen zondag op het veld  (10 x per seizoen)

Sportcomplex Vreelust, Spaanseweg 3, Rotterdam

zondag    9.00 uur - 9.45 uur

verzamelen uiterlijk 10 minuten van te voren

Kledingpakket

Het speciale Sparta kledingpakket voor de Champions League & World Cup (tenue, regenjack, sokken en trainingspak) is verplicht voor alle leden.
Deze is met korting aan te schaffen in de fanshop van Sparta Rotterdam onder overlegging van bewijs definitief lidmaatschap (=betaalbewijs) .
De prijs van het speciale kledingpakket bedraagt € 110,00.
Let op: zonder overlegging van het betaalbewijs (een van bewijs inschrijving is niet  geldig want dan is de inschrijving nog niet definitief) betaald u de shopprijs.
De buitentrainingen zijn op echt gras of op kunstgras en de spelers dienen voetbalschoenen of kunstgrasschoenen aan te hebben (kunnen beiden voor zowel kunstgras als echt gras worden aangedaan).

Bijdrage

€ 225,00 per seizoen (dit is inclusief € 35,00 inschrijfgeld)

Per vervallen training op moment van inschrijving wordt automatisch  € 7,50 verrekend.
Aanmelddatum is basis voor berekening.

deelbetaling

Deelbetaling is uitsluitend mogelijk bij inschrijving voor 1 oktober 2021.
De aanbetaling bedraagt in dat geval € 125,00 en het restant dient uiterlijk 1 febuari 2022 te zijn voldaan.

proeftraining of losse training

De kosten voor een proeftraining en/of losse training bedragen € 15,00 per keer
Indien binnen 5 werkdagen na de proeftraining definitief wordt ingeschreven zal dit bedrag worden verrekend met de actuele hoogte van de seizoensbijdrage.

JeugdSportFonds

Heeft u recht op JeugdSportFonds dan is dit op naam van Stichting Soccerplus.

Klik hier om in te schrijven en/of een proeftraining aan te vragen en hier voor de trainingsdata en tijden seizoen 2021-2022.

CHAMPIONS_LEAGUE.jpg