Bambino's

Soccerplus SA biedt Bambino voetbal aan voor kinderen uit geboortejaren 2016 en 2017.
Deze peuters van 3 en 4 jaar raken op speelse wijze reeds op deze leeftijd vertrouwt met voetbal.
Van de 20 lessen, die tussen de 45 minuten - 50 minuten duren, woeden er 8 in de zaal gehouden en 12 buiten op het veld.
Behalve leuk, is spelenderwijs leren bewegen ook belangrijk voor zeer jonge kinderen en met name hun coördinatie en zelfvertrouwen.
En voor het leren van dagelijkse dingen, zoals kruipen, zelf eten of de trap op klimmen.
Maar ook voor hun ontwikkeling op sociaal-emotioneel en cognitief gebied zoals bijvoorbeeld taal.
Kinderen leren begrippen als boven, achter, links en rechts het beste door middel van bewegen.

Locaties

Gymzaal Spaanseweg
Spaanseweg 32
Rotterdam

Sportcomplex Nieuw Vreelust
Spaanseweg 5
Rotterdam

Data en tijden

De clinic bestaat uit 20 trainingen op de zondag in de zaal (gymzaal Spaanseweg) of buiten (complex Nieuw Vreelust).
Trainingstijden zijn van 10.00 uur - 10.45 uur.
Deelnemers dienen zich minimaal 10 minuten melden.
Omkleden kan reeds thuis plaatsvinden en denk om de juiste schoeisel.
Om opleidingstechnische redenen mogen ouders niet aanwezig zijn bij de training.

Bijdrage

€ 225,00 per seizoen  (dit is inclusief € 35,00 inschrijfgeld)

Per vervallen training za; €  7,50 per vervallen training in mindering worden gebracht (vervallen trainingen worden automatisch verrekend op de betaalpagina).
Aanmelddatum is basis voor berekening.

Deelbetaling

Deelbetaling is uitsluitend mogelijk bij inschrijving voor 1 oktober 2021.
De aanbetaling bedraagt in dat geval € 125,00 en het restant dient uiterlijk 1 febuari 2022 te zijn voldaan.

JeugdSportFonds

Indien u een aanvraag doet via JeugdSportFonds is dit op naam van Stichting Soccerplus

Kledingpakket

Het standaard  kledingpakket (tenue, sokken, windjack en werkpak) is niet verplicht voor Bambino's.

Schrijf  je hier in voor de clinic Bambino en klik hier voor de trainingsdata en tijden.